Žena tvrdi da je uspjela izgubiti 36 kilograma zahvaljujući spravi iz djetinjstva

Foto: Profimedia

BRITANKA Laura Johnson otkrila je kako je u relativno kratkom roku uspjela izgubiti višak kilograma i s prethodnih 105 spustila kilažu na 68 kilograma. Tvrdi da joj je u tome uvelike pomoglo vježbanje s hulahopom. 

42-godišnja Britanka ispričala je za New York Post kako je u proteklih 10 godina isprobala 10 različitih dijeta i nijedna joj nije pomogla.  

"Bila sam jako zauzeta mama koja je radila po smjenama. Pošto sam se posvetila odgajanju četvero djece, nije mi ostajalo mnogo vremena da se fokusiram na zdravlje i ishranu. Ipak, došla sam do prijelomne točke", objasnila je. 

15 minuta treninga 

Laura se u ožujku prošle godine podvrgnula operaciji smanjenja želuca. Priznala je da je operacija bila teška i da se poslije nje osjećala malaksalo, a dva mjeseca nakon operacije došla je na ideju da proba hulahop.  

Svakog se dana na 15 minuta posvetila treningu vrćenja hulahopa: "Sada sam jako aktivna i obožavam hulahop. Opsjednuta sam ovim vježbanjem." 

Osim toga, počela se više kretati, šetati i trčati te priznaje da se osjeća puno bolje, no i da ne može odoljeti pokojoj poslastici. 

"Život je sada puno zabavniji. Isprobavam stvari s djecom koje prije nisam mogla", zaključila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.