Žene im plaćaju za seks i to je njihov posao: Oni su najtraženiji u "biznisu"

Screenshot: Youtube

U MNOGIM zemljama prostitucija je i dalje tabu tema. I dok se žene najčešće stigmatizira i osuđuje, ovi muškarci imaju drugačiju priču i zapravo vole posao koji rade.

Jedan od najtraženijih žigola je talijanski pastuh Roberto Dulce. Visok, zgodan, crn i prava mašina u krevetu, no seks s njim će i koštati. I to ga se ne srami.

"Ako je žena gladna, odu u restoran. Ako ima psihičke probleme ode kod psihologa, a ako je seksualna i ima emotivne probleme, pozove mene. Mislim da su žene u Italiji i u ostatku svijeta postale emancipirane", poručio je Roberto kojemu klijentice plaćaju od 500 do 2 tisuće eura, ovisno o usluzi.

Od svojeg imena napravio je pravi brend, pa tako drži i seminare o muško ženskim odnosima, te daje savjete muškarcima kako zavesti ženu.


No nije on jedini. Uz Talijana, najviše posla ima Hikaru Aizawa koji je navodno najplaćeniji žigolo u Japanu. Žene ga obasipaju darovima i luksuznim poklonima, pa je njegov dom pun skupih stvari. Priznao je i kako je u jednu večer zaradio nevjerojatnih 200 tisuća dolara!

Prije nego li je postao žigolo, Hikaru je bio trgovac. "Ljudi ne kupuju tvoj proizvod zato što je dobar, već zato što ti vjeruju", otkrio je Japanac svoju tajnu uspjeha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.