Ženi se rugaju zbog izbora vjenčanice: "Želim ići na ovo tužno, tužno vjenčanje"

Foto: Facebook

GOTOVO svaka mladenka na svoj veliki dan želi izgledati poput prave princeze, što je pokušala i ova žena, no čini se da joj to ipak nije pošlo za rukom zbog lošeg odabira haljine. Nakon što je objavila fotografiju svoje vjenčanice na društvenim mrežama, ona je osvanula na Facebook grupi za mladenke u kojoj su mnogi zaključili da izgleda kao Pepeljuga, ali ne na dobar način.

"Haljina mi izgleda jako poznato", napisao je jedan korisnik.

Ostali članovi grupe tvrde da ih ružičasti steznik s bijelom suknjom na volane do poda neodoljivo podsjećaju na haljinu kakvu u Disneyjevom crtiću nosi glavna junakinja prije nego što je posjeti dobra vila koja je sredi za bal.

"Izgleda kao Pepeljugina uništena haljina nakon što ju je polusestra dohvatila prije bala", napisala je jedna žena. Također, mnogi su isticali da se nadaju da ovo nije mladenkin pravi izbor haljine za vjenčanje jer izgleda neukusno i jeftino.

"Osjećam kako poliester zrači iz nje. Ima plastičnu auru", našalila se članica grupe, dok je jedan muškarac nasmijao sve komentarom: "Želim ići na ovo tužno, tužno vjenčanje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.