Ženstvena sportašica: Blanka Vlašić cvijetom u kosi poručila da je još uvijek slobodna

NAJBOLJA svjetska visašica, Blanka Vlašić, već godinama njeguje svoj prepoznatljiv stil zahvaljujući kojem je uvijek zapažena, čak i izvan natjecateljske arene. Danas se pojavila na konferenciji za novinare uoči odlaska na Europsko prvenstvo u simpatičnoj tamnoplavoj haljinici s cvijetom na glavi. Tamnoplava boja haljine lijepo je isticala Blankinu preplanulu put, a ukras u kosi je bio zgodan dodatak njenoj kratkoj frizuri.

U sličnom se izdanju prijavila prije dva dana na Poljudu kada je bila u kratkoj sivoj haljinici, a u kosi imala mašnicu slične boje. Zanimljivo je da havajska tradicija nalaže kako položaj cvijeta kod desnog uha znači da je djevojka još uvijek slobodna, odnosno da nema partnera. Blanka vjerojatno nije proučavala havajske običaje kad se oblačila za pressicu, ali ako je upoznata s njima, znači da u njenom ljubavnom životu i dalje nema promjena.

Naša sportašica trebala bi sutra otputovati u Barcelonu na Europsko prvenstvo gdje će biti jedna od favoritkinja. Iako je na konferenciji pričala kako nije u potpunosti zadovoljna svojom formom i pripremama, Blanka je izgledala dobro raspoložena i opuštena uoči puta. U jednom se trenu čak skinula i digla nogu na stolac na kojem sjedi te dalje ležerno nastavila odgovarati na pitanja, što samo pokazuje da se osjeća vrlo ugodno u razgovoru s novinarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.