Zlatna mladež: Evo s kim su u vezi nasljednici dinastija Tedeschi, Rajić i Todorić

Foto: Press, Instagram, Marko Lukunic/PIXSELL

PROŠLOG tjedna otkriven je još jedan ljubavni par među zagrebačkom zlatnom mladeži.

U vezi su već godinu dana navodno unuka Ivice Todorića Tara Balent i Fran Bienenfeld, sin direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld i pokojnog poduzetnika Jakova Bienenfelda.

Tara je nedavno maturirala te ove godine upisuje fakultet.

Luku Rajića, istoimenog sina hrvatskog kralja mlijeka, povezuje se s mlađom kćeri trenera Nikole Jurčevića, Laurom. Njena starija sestra Lana se nakon neuspjele veze s Emilom Tedeschim mlađim udala za makedonskog nogometaša Ristu Rikija Mitrevskog. Laura i Luka nedavno su zajedno došli na otvorenje jednog zagrebačkog butika.

Lani je Lukina majka Borna Kotromanić objavila fotografiju s rođendanskog slavlja najmlađeg sina, a na fotografiji je s obitelji Rajić bila i Laura. Osim toga, ljetos su ona i Luka bili na moru s Tinom Jedvajem i njegovom djevojkom Dinom Dragijom.

Emil Tedeschi, sin poznatog poduzetnika koji nosi isto ime, nakon veze s Lanom Jurčević uplovio je u bračne vode sa 17 godina starijom Nikom Perenčević, kćeri tajkuna i vlasnice restorana u Los Angelesu. Vjenčanje se održalo u hotelu Bellevue u Malom Lošinju, a mladenci su goste iznenadili vatrometom. Mladenka je izabrala bijelu čipkastu vjenčanicu sirena-kroja i raskošni veo, a mjesto održavanja same ceremonije na terasi hotela, odmah uz more, bilo je ukrašeno crvenim ružama. Do oltara, gdje ju je čekao mladoženja, mladu je dopratio otac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.