Šprajc o Bandiću: On je dokaz da najbolji pioniri postanu najveći papci

Screenshot: RTL

ZAGREBAČKA Gradska skupština čitav je današnji dan provela na sjednici, a večeras se kao 14. točka dnevnog reda našla ona o preimenovanju Trga maršala Tita. Već se mjesecima u hrvatskoj javnosti vode rasprave treba li preimenovati Trg maršala Tita u Trg Republike Hrvatske ili neko drugo ime, a održani su i prosvjedi.

Večeras je u svojoj emisiji RTL Direkt dramu oko preimenovanja komentirao i Zoran Šprajc u svom prepoznatljivom stilu. Šprajc se osvrnuo na činjenicu da je i Bandić bio Titov pionir i prilog završio rečenicom koja se Bandiću sigurno neće svidjeti.

"Tako će, eto, Milan Bandić od sveg truda da u zagrebačkoj povijesti ostane zapisan po svojim udarničkim djelima, ostati zapamćen po brisanju Trga maršala Tita. Umjesto po Bundeku, Jarunu, po blještavim fontanama, novim tramvajima i Snježnoj kraljici, ostat će upamćen kao najbolji Titov pionir, Titov omladinac i član Titove partije koji je uklonio Tita. To samo potvrđuje tezu da najbolji pioniri uvijek postanu najveći papci", rekao je Šprajc na kraju priloga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.