Zvijezda MTV-jeva realityja preminula sa samo 23 godine

Screenshot: MTV

MTV-jeva zvijezda Ashley Sawyer, koja se pojavila u reality showu "Catfish" preminula je u dobi od 23 godine. Ashley se pojavila u drugoj sezoni realityja koji istražuje jesu li ljudi doista onakvi kakvima se prikazuju na internetu. Uzrok smrti ove djevojke iz Georgije zasad je nepoznat.

"Bile smo u odličnim odnosima, znam da je znala koliko je volim i ona je voljela mene, jako sam tužna jer je više nema. Bila je duhovita, mogla me nasmijati i na najgori mogući dan. Zbilja je bila zabavna osoba", rekla je njena sestra Jessica Ross za TMZ.

Ashley je 2013. godine putem emisije željela upoznati Michaela Fortunata s kojim se dopisivala online, no oboje su prilikom te konverzacije koristili lažne fotografije. Fortunato je preminuo mjesec dana nakon što je emisija emitirana, u 26. godini, od pulmonalne embolije.

U posebnom izdanju Catfisha Ashley je progovorila od njegovoj smrti te otkrila da se liječi od ovisnosti. Njena sestra rekla je da se u potpunosti izliječila i da je prije smrti živjela u Alabami.

"MTV je duboko potresen viješću o smrti Ashley Sawyer. Naša sućut i molitve idu članovima obitelji i prijateljima", izvijestili su iz MTV-a. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.