Hawk tuah cura otkrila kako je tati objasnila zbog čega je postala popularna

Foto: Instagram

Viralna senzacija Haliey Welch, poznatija kao hawk tuah cura, otkrila je u svom podcastu Talk Tuah kako je svom ocu objasnila zbog čega je postala poznata.

"To je bio neugodan razgovor. Kad sam vidjela kako me gleda pomislila sam da ovo neće dobro proći. Pokušala sam to reći da ne zvuči tako loše kako je bilo", rekla je te objasnila da je pored bila njena baka koja je ponavljala "hawk tuey".

"Onda sam mu rekla: 'Da, tata, rekla sam to, govorila sam o pljuvanju po muškom spolnom organu'", prepričala je. Kaže da nitko koga poznaje nije bio iznenađen što je tako nešto izjavila pred kamerama. 

Nije otkrila kako je tata reagirao na njenu izjavu, ali je ranije rekla da nije bio ljut na nju zbog videa kao što su mnogi pisali da jest.

Pokrenula podcast

Nakon što je postala popularna Haliey je pokrenula podcast pod nazivom Talk Tuah. Prva epizoda premijerno je prikazana 10. rujna, a sada je već izašla i druga. 

"Svi ste pitali, 'što slijedi?' Pa, evo ga! Tako sam zahvalna što imam vlastiti podcast gdje ćete otkriti pravu Haliey Welch", poručila je.

Snimka koja ju je proslavila 

Haliey je postala viralna nakon što je odgovorila na pitanje influencera s Tim and Dee TV-a. Influencer je nju i njezinu prijateljicu zaustavio u noćnom izlasku u Nashvilleu pa ih pitao: "Zbog kojeg poteza u krevetu muškarci svaki put polude?"

Haliey mu je brzo odgovorila: "Moraš im dati taj hawk tuah i pljunuti na tu stvar!"  

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.