Zvijezda Tarantinovih filmova otkrila: "Mene i oca zlostavljala je ista osoba"

 Foto: John Salangsang/BFA/REX/Shutterstock

SLAVNI britanski glumac Tim Roth, većini gledatelja najpoznatiji po ulogama u filmovima Quentina Tarantina, otkrio je da ga je u djetinjstvu seksualno zlostavljala ista osoba kao i njegovog oca.

U intervjuu za The Guardian pričao je o tome kako je njegov otac sedamdesetih godina prošlog stoljeća napustio Komunističku partiju zbog seks skandala koji su se pojavili u stranci. "Moj otac je bio zlostavljan, imao je jako teško djetinjstvo. Zato je takve stvari shvaćao veoma ozbiljno", rekao je slavni glumac.

"On je bio zlostavljan i ja sam bio zlostavljan. Ali nije me on zlostavljao, već osoba koja je zlostavljala i njega. Njegov otac. On je bio jebeni silovatelj. Svi su se bojali nešto reći i nitko nije znao što napraviti. Zato sam napravio film 'Ratna zona'", otkrio je.

Film "Ratna zona" nastao je 1999. godine i govori o djevojci koju zlostavlja otac. Roth je ranije govorio o zlostavljanju, a u javnosti se nagađalo da je zlostavljač bio njegov otac, novinar Ernie Smith. Ovo je prvi put da je glumac otkrio stvarni identitet svog zlostavljača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.