Zvijezdi hrvatske sapunice javili da ga žena vara, reakcija je iznenađujuća

Screenshot: YouTube

ZVIJEZDU hrvatske sapunice Ponos Ratkajevih Aleksandra Srećkovića novinari su pitali kako komentira fotografije na kojima je njegova supruga uhvaćena s drugim muškarcem. Njemu se o tome baš i nije dalo. Kako piše Blic, prilično opušteno se javio, no kada je saslušao pitanje promijenio je ton.

"Nemojte, molim vas, vi stalno te neke gluposti. Snimam pet serija, a vi me zovete za takve gluposti. Ćao", rekao je i spustio slušalicu.

Njegovu suprugu Mariju snimili su kako razmjenjuje nježnosti s nepoznatim muškarcem u Beogradu.

"Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili pričati i jedno drugom pokazivati nešto na mobilnom telefonu. Svako malo su tijekom razgovora jedno drugom dodirivali ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vrijeme su zaljubljeno gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu", ispričao je izvor za Blic.

"Njih dvoje očigledno prijateljima nisu pričali o svom odnosu jer bez obzira na to što su se ljubili u restoranu vodili su računa da ih netko ne vidi. Sjedili su ispod suncobrana okruženi raslinjem, tako da su djelomično vodili računa da ne budu u centru pažnje", dodao je.

Nije prvi preljub

Ovo nije prvi put da se u braku Cvetkovića događa preljub, na što je aludirala i sama Marija nakon što su je novinari nazvali.

"Poslužila sam se trikom od prije nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenarij iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome", rekla je.

Naime, prije pet godina pojavile su se fotografije glumca kako se ljubi s 18 godina mlađom studenticom. Ni on ni njegova supruga to nisu željeli komentirati, a onda su se nekoliko mjeseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili živjeti zajedno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.