2 milijuna pregleda: Mama šaljivim videom pokazala kako izgleda odgajanje tri dječaka

Screenshot: Instagram

SHANA Medeiros na svom Instagram profilu objavljuje šaljive situacije iz života, uključujući i videozapise u kojima prikazuje svoje sinove. U ovom videozapisu, koji je od objave pogledan dva milijuna puta, Shana je složila videokompilaciju koja prikazuje kako izgleda odgajanje triju dječaka mlađih od deset godina. 

"Kad ljudi pitaju kako izgleda odgajanje dječaka?", napisala je Shana na videozapisu, a u pozadinu dodala poznatu pjesmu Thunderstruck grupe AC/DC, koja je prema brojnim korisnicima Instagrama, koji su pogledali video, savršen odabir. Videozapis prikazuje nekoliko situacija u kojima su se dječaci igrali i zabavljali, a koje bi mnogim roditeljima izazvale glavobolju.

U komentarima su se javili brojni roditelji koji i sami imaju nekoliko sinova, te su se složili da ovaj videozapis odlično prikazuje kako izgleda život s njima. 

"Moji imaju 8, 10 i 12 godina, vjeruj mi da ovakve situacije ne prestaju kako odrastaju. Zapravo, postaju i gore", "Drago mi je vidjeti da nije samo kod mene ovako",, "Točno tako izgleda odgajanje više dječaka", "Ovo nisi mogla bolje i preciznije pokazati", "Moji blizanci su još uvijek mali, ali očito i mene očekuje ovako nešto", samo su neki od komentara ispod videozapisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.