Bolničarka upozorava roditelje na uobičajenu pogrešku u domu koja može biti kobna

Foto: Shutterstock

UČINITI svoj dom potpuno sigurnim za malu bebu mnogim se roditeljima može činiti kao vrlo težak zadatak. Bolničarka i mama dvoje djece Nikki Jurcutz na svom je Instagram profilu Tiny Hearts Education objavila upozorenje za sve roditelje koje se tiče upravo jedne od najčešćih pogrešaka kada je riječ o zaštiti namještaja u domu.

U objavljenom videu je objasnila da velik broj roditelja ignorira ili ne doživljava dovoljno ozbiljno važnost zaštite ladica na policama i ormarima, a upravo se uz njih događa najviše nesreća.

U objavi koja je u kratkom vremenu postala viralna Jurcutz je objasnila da roditelji nipošto ne bi smjeli zanemarivati ​​sigurnost namještaja u svom domu jer nesreće mogu biti ozbiljne, a često i kobne. Usput je dala i nekoliko savjeta svim roditeljima.

''Uvijek pričvrstite namještaj i TV za zidove, nipošto ne stavljajte teške predmete na police, naučite svoje mališane da se ne penju po namještaju i koristite dječje zaštite na svim ladicama kako biste spriječili dijete da ih otvori'', napisala je ispod videa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.