Charles objavio fotku upoznavanja Balie i Lumi. Ljudi ne prestaju zbijati šale

JEDNA od najpoznatijih domaćih influencerica Ella Dvornik nedavno je drugi put postala majka. Tijekom trudnoće pokrenula je i seriju vlogova koje redovno objavljuje na svom YouTube kanalu. Već ranije je otkrila koliko djece planira imati, zašto je prvu trudnoću morala završiti hitnim carskim rezom, govorila je i o tome koliko su njezine dvije trudnoće različite, ali i o mnogim "tabu" temama, poput vršenja velike nužde tijekom porođaja.

No, najveće iznenađenje je uslijedilo kada je u 35. tjednu trudnoće rodila drugu djevojčicu, Lumi Wren. Iako je tu vijest nekoliko dana držala u tajnosti, o svemu je progovorila u posljednjem vlogu. U njemu je, između ostalog, pokazala i kako je izgledao njezin trbuh samo dva dana nakon carskog reza. Iako je mnoge najviše zanimala reakcija dvogodišnje Balie Dee na novog člana njihove obitelji, Ella to tada nije otkrila.

Ipak, njezin suprug Charles Pearce je na svom Instagramu podijelio urnebesnu fotografiju kojom je mnoge nasmijao, ali i inspirirao pa ne nedostaje ni duhovitih komentara. 

"Balie prvi put susreće Wren", napisao je ponosni tata u opisu fotke na kojoj je dvogodišnjakinja šokiranog izraza lica.

"Vratite je natrag", našalila se jedna od pratiteljica opisujući reakciju malene Balie.

"Ima onaj stav... jel ona zaista ostaje s nama... zauvijek????" složila se druga.

"Shvatila je sve odjednom, raj jednog djeteta je gotov", zaključila je treća.

"Tražila sam brata!" i "Izgleda kao da se upravo planira odseliti od kuće", još su neki od komentara pratitelja koje je ova fotka poprilično nasmijala.

U međuvremenu se i Ella dotaknula njezine reakcije na mamin boravak u bolnici i dolazak sestrice.

"Balie se pravila kao da sam samo skoknula do dućana prije 2 tjedna i vratila se", napisala je na svom Instagramu te dodala: "Ona fora sa beba ti je kupila igračku nije upalila."

Inače, riječ je o triku koji mnogi roditelji koriste kada stariju djecu trebaju upoznati s novorođenčetom te tom prilikom poklanjaju igračku uz objašnjenje da je to dar koji je beba donijela bratu ili sestri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.