Djevojčica prvi put probala pire od mrkve, njezina reakcija uljepšat će vam dan

Screenshot: TikTok

Većini roditelja uzbudljivo je gledati kako djeca odrastaju i prolaze različite prekretnice. Svaki dan je avantura kada bebe isprobavaju nešto novo, pogotovo kada je u pitanju hrana.

Jedan takav trenutak podijelila je mama, Sydney Eifert. Nedavno je na TikToku objavila video svoje kćeri Ivy, kako prvi put kuša pire od mrkve, a njezina je reakcija postala viralna.

Ivy ima skoro pet mjeseci i očito je počela pokazivati zanimanje za ono što njeni roditelji jedu svaki dan. Stoga je mama zaključila da je Ivy spremna isprobati nešto novo.

Sydney je Ivy dala žlicu i zdjelicu pirea od mrkve, a djevojčica je zatim kušala prvi zalogaj. Isprva nije bila sigurna pa je odlučila kušati još jednom, ali ni to je nije uvjerilo. "Malo je neodlučna oko pirea od mrkve. Ne voli ga, ali ga ni ne mrzi...", našalila se mama u opisu objave.

@sydneyeifert Ivy was indecisive about the carrots 😂🥕 she didn’t love them but didn’t hate them! What purée should she try next?🤭👶🏼🍽️ #tryingbabyfood #babyfood #reaction #babyreaction #babypuree #funnybaby #babyeating #babytryingfood #momlife #4montholdbaby #babygirl #babyfirstfood ♬ Funny - Gold-Tiger

Reakcija djevojčice nasmijala je mnoge, a video je skupio preko 465.100 pregleda i više od 13.000 lajkova.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.