"Gdje je jednorog?": Čarobna igra skrivača za obožavatelje ovih magičnih bića

Foto: Promo

NEDAVNO je objavljena slikovnica - zapravo, slikovna igra skrivača - u kojoj mališani, ali i ostali ljubitelji jednoroga putuju svijetom s veselim društvom ovih bića s jednim rogom te ih moraju pronaći na zabavnim ilustracijama prepunim detalja. Skeptici će ih teško pronaći jer za to morate imati mašte. No za one prave fanove jednoroga, zadatak će biti jednostavan i urnebesno zabavan.

Izdavač je knjigu opisao ovako: ''U slikovnici Gdje je jednorog? slijedite šareno društvo jednoroga dok u galopu obilaze svijet i upoznaju nevjerojatna mjesta.

Krdo jednoroga stiglo je iz Dugine doline u potrazi za vrhunskom igrom skrivača. Možeš li na svakoj slici pronaći sedam jednoroga u duginim bojama? Od užurbanog kampinga i raspjevanoga glazbenog festivala, od monumentalnog muzeja do suncem okupanog safarija tu je 17 nevjerojatnih lokacija za istraživanje.

7 senzacionalnih jednoroga za pronalaženje

Upoznajte se s našim šarenim krdom jednoroga dok galopiraju diljem svijeta. Na svakoj lokaciji valja pronaći 7 čudesnih jednoroga.

17 prizora za istraživanje

Od crvenoga tepiha filmske premijere i rock koncerta do uzbudljivoga safarija, jednoroge (i neke druge stvari) valja pronaći u 17 prizora.

10 dodatnih stvari za traženje

S deset dodatnih stvari koje valja pronaći na svakoj lokaciji, ova je zabavna knjiga vrhunski način razbijanja dosade.''

Ova je šarena knjiga u Velikoj Britaniji već nekoliko godina najprodavanija slikovnica, a izdavač nam je šapnuo da će objaviti i drugi dio. Osim zabave, mališane čeka i edukativni dio putovanja na razne neobične lokacije te posjet kazalištu, muzeju i ostalim zanimljivim mjestima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.