Glumica otkrila kako se njezin sin nosi s kritikama na račun duge kose: Ponosna sam

AMERIČKA glumica i bivša manekenka Alicia Silverstone je progovorila o temi koja uvijek izaziva brojne reakcije - dječaci i muškarci s dugom kosom.

Naime, njezin devetogodišnji sin Bear je jedan od njih i već se imao prilike susresti s kritikama na račun svog izgleda.

"Jednostavno obožavam njegovu kosu na ovoj fotografiji", napisala je na početku te dodala: "Jednom su, tijekom vožnje autobusom prema surferskom kampu, druga djeca ismijavala mog sina zbog njegove kose."

"Nakon što se vratio i ispričao mi, pomislila sam da će se željeti skroz ošišati jer smo već ionako imali zakazan termin za šišanje. No kad smo se pojavili, rekao je: 'Molim vas dotjerajte moju kosu kako bih je mogao pustiti da raste do pojasa.' To je moj dječak. Zna tko je. Voli svoju kosu i sam odabire da bude dugačka. Mama i tata ga neće sprječavati da bude ono što je", napisala je ponosna mama te dodala kako je njezin sin prekrasan te da i ona voli njegovu kosu.

"Nikada ne bismo nametali nikakve društvene ideje o tome kako bi kosa na dječaku ili djevojčici trebala izgledati. Svi bismo trebali pokušati prihvatiti svoju djecu i ono što oni odluče biti bez ikakvih predrasuda! Uz to, postoji toliko zgodnih muškaraca koji imaju dugu kosu - Brad Pitt... Harry Styles .. Jason Momoa... Čak i Isus", zaključila je glumica te je usput podijelila fotografije slavnih muškaraca koje je spomenula.

Mnoge je nasmijala njezina usporedba s Isusom pa su priznali kako su razočarani jer "nema i fotografije Isusa".

"Bila sam frizerka više od 30 godina. Mrzila sam kada su roditelji prisiljavali djecu da se ošišaju na određen način, a ja sam ih morala šišati. Ljutnja i uzrujanost su bili očiti. Uvijek sam mislila da u životu postoje bitnije i veće bitke, da tako kažem. Kosa je vanjski odraz nas samih", komentirala je jedna pratiteljica koja smatra da bi djeci trebalo dopustiti da sama odlučuju o svojoj frizuri.

"Ja bih to ošišala! Ne sve, ali sasvim sigurno popriličan dio", komentirala je druga, koja ne dijeli glumičino mišljenje.

Ipak, mnogi su zaključili kako se "srećom nju ništa ne pita".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.