Hit snimka: Klinac je na urnebesan način nasamario tatu da mu kupi igračku koju želi

Svakog roditelja iznenadi trenutak kad ga njegovo dijete prvi put nadmudri. Tata Thomas Gallagher uspio je snimiti urnebesan trenutak u kojem ga je njegov trogodišnji sin Auggie uspio pošteno nasamariti. Video njihovih pregovora oko toga koju će igračku kupiti brzo je postao viralni hit.

Thomas je, naime, Auggieju rekao da može izabrati igračku koju može držati u ruci. Bio je, međutim, odlučan u namjeri da se dočepa DJ seta za klince koji je nosio s dvije ruke. "Možeš ga nositi, ali rekao sam da možeš dobiti igračku koju možeš držati u jednoj ruci. Možeš li ga držati u jednoj ruci?" pitao ga je tata.

U tom trenutku dječaku se počinju okretati kotačići u glavi i počinje smišljati kako će okrenuti situaciju u svoju korist. Tata Thomas čak je izabrao savršenu napetu glazbenu pozadinu. Dječak tada dolazi do urnebesnog rješenja koje baš nitko nije očekivao.

Međutim, kao što je tipično za malu djecu, Auggie se na kraju predomislio i napustio trgovinu s drugom igračkom. "Izgubio je interes i umjesto DJ seta uzeo je vatrogasno vozilo", rekao je njegov tata Thomas za Today.com.

Ipak, uz ovakvu snalažljivost, ovaj klinac daleko će dogurati.

Pročitajte više