I najljepše žene često kriju tajnu, ali ona se više ne želi sramiti svoje

Foto: Facebook 

MNOGO JE žena kojima nakon trudnoće ostanu strije po cijelom trbuhu i one su često jak udarac na samopouzdanje. Pojaviti se u javnosti, na plaži, pokazati trudničku ostavštinu, biti gola i opuštena pred svojim partnerom - nije lako. Nije sve u ljepoti, naravno, niti je realno normalno sramiti se biti gola pred partnerom, tatom djeteta koji je "krivac" za strije, ali oprostite, nametnute su nam norme ljepote i koliko god se svaka žene želi osjećati lijepom u svojoj koži - strije, smežuran trbuh i ogroman višak kože zaista znaju biti okidač za sram. 

>>>Kak' izgleda tvoj trbuh nakon poroda?<<<

 
Vi koje ste imale te sreće da vam genetika nije ostavila ovakvo nasljedstvo, sigurno nikada nećete u potpunosti razumjeti osjećaje koje žene s "ostavštinom" gaje prema svom tijelu, i sigurno ćete pomisliti - get use to it woman! Ali, lako je to reći. Treba biti dovoljno jak i dogovoriti se sa sobom - ne neću se više sramiti, to je moje tijelo, ja ga volim bez obzira na tragove i ožiljke. 

Povod zbog kojeg ovo pišemo je Brenda DeRouen, jedna prelijepa žena i mama, kojoj je trebalo punih osam godina da konačno zavoli svoje novo tijelo. Trbuh pun strija radi kojih punih osam godina nije obukla bikini, a onda je konačno rekla dosta. Angažirala je fotografa koji ju je fotografirao u donjem rublju, po uzoru na brojne modne reklame za Calvin Klein rublje, a cilj joj bio ne samo ponovno otkriti svoju ljepotu već i drugim ženama pružiti primjer. Volite svoje tijelo!


 
"Kada sam stala pred objektiv više nisam osjećala sram. Odjednom sam se osjetila oslobođenom. Sram se pretvorio u ponos. Sada volim svoje tijelo. "
 
Da, ponekad je potrebno malo da se oslobodimo, a ako i među vama postoji netko tko duboko u sebi skriva ovakve osjećaje, znajte da niste same, ali i znajte da i vama možda treba sličan trenutak oslobođenja.

 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.