Mama ne želi ostaviti kćer samu s muškim članovima obitelji, ljudi su podijeljeni

Screenshot: TikTok

Mama Aubrey potaknula je raspravu na TikToku nakon što je izjavila da svoju kćer nikada neće ostaviti samu s bilo kojim muškim članom obitelji. Priznala je da su načini na koje odgaja kćer kontroverzni, ali je pokušala objasniti zašto ih se pridržava.

"Nema spavanja, čak ni kod članova obitelji. I nikad neće biti ostavljena sama s muškarcem. Nije me briga ako ste djed, ujak ili rođak. Neću se prema svojoj kćeri ponašati drugačije nego prema sinu. Na primjer, neću sina puštati da bude vani do kasno, a kćeri to braniti jer je preopasno. Prema oboje ću se odnositi isto", rekla je u viralnom videu.

Također je objasnila da iskrenost u odnosu s djecom smatra vrlo važnom. Ne želi da joj djeca išta taje.

"Neću tjerati djecu da vas ljube, zagrle ili vam sjednu u krilo samo zato što ste ih to zamolili. Moje dijete vas ne mora poštovati ako vi ne poštujete njega. Djeci dopuštam da imaju mišljenja i emocije te da se osjećaju kako god žele", nastavila je.

Aubrey svoju kćer uči da se zauzme za sebe, postavi granice i kaže ne.

"Neću prisiljavati kćer da pojede hranu u svom tanjuru. Na kraju, neću govoriti loše o sebi pred njom i neću komentirati njezin izgled. Nikad ništa neće biti samo zato što sam ja tako rekla; uvijek ću joj iznijeti opravdane razloge. Želim da zna koliko vrijedi i da nikad ne traži potvrdu od drugih", zaključila je u svom dvominutnom videu.

@theorganicmami Controversial ways I’m raising my daughter ✨ call me crazy IDC 😂 #controversialmom #controversialwaysimgoingtoraisemykids #raisingmydaughter #controversialmomtopics #controversialopinion #raisingstrongwomen #crunchymom #chattygrwm #sahmgrwmroutine #youngfirsttimemom ♬ Storytelling - Adriel

Njezini su stavovi izazvali raspravu među korisnicima TikToka.

"Zar nikada nisi ostala sama s ocem ili bratom?" upitala je jedna osoba.

"Suludo je da dijete ne može ostati samo s djedom", smatra druga.

Ipak, neki je podržavaju. "Kao dijete, tjerali su me da grlim i ljubim muške članove obitelji te da im sjedim u krilu. To me traumatiziralo."

Ima i onih koji smatraju da griješi što djeci ne dozvoljava prespavati kod prijatelja.

"Bez osude, ali to su neke od mojih najboljih uspomena iz djetinjstva", "Nikad nisam smjela prespavati kod prijatelja i mrzim svoju mamu zbog toga što sam propustila gomilu stvari", kažu oni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.