Mama objavila zastrašujući video kao upozorenje roditeljima: ''Pripazite na ovo''

INTERNET je uistinu mjesto gdje možemo naići na brojne neprimjerene sadržaje, ali to je već uobičajeno. Međutim, ovaj se problem sve više počeo javljati i na dječjim platformama za koje se vjeruje da su ipak zaštićenije od ostalih. Ili bi tako barem trebalo biti.

Stoga je mama Hannah Bishop na svome TikTok profilu objavila video upozorenja svim roditeljima nakon što je vidjela što njezin dvogodišnji dječak gleda na YouTubeu.

@beautyby_hannah.b I dont even have words for this 😤 Needless to say we are looking for a different subscription for Brody ro warch 😳😳😳😳 #parents #warning #youtube #youtubekids #fyp ♬ original sound - Hannah Bishop

Naime, zaprepastilo ju je kad je sasvim slučajno vidjela da u YouTube videu, inače vrlo popularnog crtića Tomica i prijatelji, u jednom trenutku vlakić prijeti da će ubiti svu djecu. Objavila je snimku kako bi upozorila sve roditelje da pripaze na svoju djecu dok gledaju kratke filmiće na internetu.

''Pazite što vaša djeca gledaju na YouTubeu, ovo sam vidjela sasvim slučajno i šokiralo me'', napisala je uz video koji je u kratkom vremenu postao viralan i trenutno ima 4.6 milijuna pregleda. U komentarima su se odmah javili i mnogi drugi roditelji koji su priznali da će odsad nadalje češće provjeravati što na ovoj platformi gledaju njihovi mališani.

''Hvala ti na ovome, nisam imala pojma da je ovakvo što uopće moguće ubaciti u crtić'', samo je jedan od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.