Moramo li stvarno curicama braniti da psuju i budu glasne?

Screenshoot: Facebook

ZAJEBITE to - neka i curice slobodno budu glasne. Pa što i ako malo psuju? Kod dečkiju vam je to nekad slatko, a curice - ne, to curice ne rade: budi pristojna, ne viči, budi tiša, lijepo se ponašaj, budi lijepa. 

Što je uvredljivije? Mala curica koja govori "jebi se" ili neravnopravan i seksistički način kojim društvo postupa s djevojkama i ženama?

Lijepa. Budi Lijepa. 

Ma zajebite to, ja nisam neka lijepa bespomoćna princeza.

Ja sam jebeno snažna i moćna. Spremna na uspjehe. 

Kaže to reklama za dječje majice prepuna poticajnih poruka za osnaživanje cura. 

Jer doista - što je stvarno uvredljivije? 

Kada curica kaže jebemu ili kada se društvo tako jebeno dobro ponaša prema ženama - baš super ravnopravno i neseksistički. Je l'? 

Jer činjenica je da žene danas rade jednako naporno kao i muškarci, ali su svejedno i dalje plaćene manje - u prosjeku za jebenih 23 posto manje! Platite nam to jebemu, poradite na tome!

Seksistički? 

Žene su stvarno jebena stranka. 1 od 5 žena sigurno je doživjela neki oblik seksualne uvrede, nasrtanja, al i silovanja. 

Lijepa? 

Ma dajte. Pa je l' sve moramo gledati samo kroz to? Lijepa, divna, krasna. Što nam svi ciljevi u životu moraju biti krasno dupe i divno tijelo da bi nas cijenili?

Prestanite spominjati naše tijelo i dajte nam knjige. I počnite svoje sinove učiti da su cure ravnopravne dečkima. U svemu! 

I jebeno prestanite malim dečkima govoriti da se prestanu ponašati kao curice, u stilu kao da je to toliko jebeno uvredljivo!

Zajebite ta sranja!

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.