Nicole Kidman i Keith Urban skupa su 16 godina. Evo što savjetuju za uspješan brak

NA BRAKU je potrebno naporno raditi, ali kada pronađete pravu osobu, taj posao je puno jednostavniji. Nicole Kidman i Keith Urban proslavili su proteklog vikenda 16. godišnjicu braka i jedan su od slavnih parova čija priča pokazuje da, uz pravu ljubav i predanost, brak može trajati.

Romantika

Nicole Kidman upoznala je Keitha Urbana 2005. godine i zaljubili su se jedno u drugo na prvi pogled, ali to si nisu odmah rekli. Urbanu je trebalo četiri mjeseca da nazove Kidman nakon prvog susreta. Pjevač ju je 2006. iznenadio cvijećem u 5 ujutro na njezin rođendan, a ta romantična gesta navela ju je da se uda za njega.

Podrška

Nakon par mjeseci braka Urban je morao na odvikavanje od alkohola, a Kidman mu je bila najveća podrška u tim teškim trenucima. Godinama kasnije, kada je glumica izgubila oca, Urban je bio uz nju. Kidman kaže da se zahvaljujući njemu oporavila od teškog gubitka.

Granice

Ključ uspjeha braka Kidman i Urbana je provođenje zajedničkog vremena uz jasno postavljene granice. Kad su kod kuće, u Nashvilleu, ne rade. Kidman se riješila kućnog ureda te u krevetu ne koriste računala i nemaju televizor u spavaćoj sobi.

Zahvalnost

Kidman kaže da je susret s Keithom bio najbolja stvar koja joj se ikad dogodila. Sretna je što ga je upoznala i što se savršeno nadopunjuju. Urban se s tim slaže i kaže da mu je brak s pravom osobom najveće postignuće u životu.

Doprinos

Kidman svim parovima savjetuje da nastave doprinositi. 

"Kad se vjenčate, stvarate vas, postajete jedno. Ono što napravite od braka jedinstveno je za vas dvoje", izjavila je.

Vjera u pravu ljubav

Kidman kaže da je prilično rano shvatila da je Urban ljubav njezina života. Ona je romantična i vjerovala je da je on taj. Glazbenik je osjećao isto. Kaže da je Kidman "ona koju je tražio cijeli život". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.