Slavna glumica teže je podnijela povratak na posao nego njezina djeca

Foto: Instagram

POZNATO lice s malih ekrana, glumica Jennifer Love Hewitt, ponovno je na setu krimi drame 9-1-1 jer je premijera 2. sezone zakazana za 23. rujna.

Priznala je kako je povratak na posao njoj bio teži nego sinu Atticusu Jamesu (3) i kćeri Autumn James (4).

“Bilo je malo teže prilagoditi se. Puno teže meni nego mojoj djeci”, otkrila je 39-godišnja glumica.

Nakon 29 godina glumačke karijere, Jennifer Love Hewitt odvažila se na kratak predah kad je postala majka.

“Bilo mi je važno imati djecu i biti prisutna uz njih. Sada odlično funkcioniraju, prekrasni su ljudi i sve je sjajno”, dodala je.

Glumica je odlučila neke svoje projekte još neko vrijeme skrivati od svoje djece, primjerice film ‘Znam što si radila prošlog ljeta’, no kći Autumn već je otkrila dio uloga svoje mame.

“Netko je u školi rekao da je gledao Garfield i Garfield 2. Autumn je došla doma i rekla: ‘Postoji film za koji sam čula. O smiješnoj mački je i želim ga gledati.’ Odgledala je cijeli film u tišini i na kraju mi je rekla: ‘Mama, bila si jako dobra.’ Zatim smo ga gledali još tri dana”, prisjetila se Hewitt.

Slavna glumica prvi se put pred kamerama pojavila 1989. godine kao članica ekipe televizijskog programa Kids Incorporated. S godinama su joj se prioriteti promijenili.

“Razvila sam se kad sam postala majka, udala se, ostala bez svoje majke. Sve je emocionalno drugačije. Sada su razlozi zbog kojih nešto radim drugačiji, kao i kako se osjećam zbog toga. Postala sam otvorenija osoba. Osjećam se puno iskrenije”, otkrila je glumica koja će u veljači proslaviti 40. rođendan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.