Snjeguljica oduševila majku autističnog dječaka: "Nikada to neće zaboraviti"

ZABAVNI par Walt Disney World na Florid magičan je sam po sebi. No, po svemu sudeći, njegovi zaposlenici ga čine još magičnijim mjestom.

Naime, internetom se proširila priča oduševljene mame Lauren Bergner kojoj će ovaj obiteljski izlet zauvijek ostati u pamćenju. Baš kao i njenom šestogodišnjem sinu Brodyju koji ima autizam te ne priča, a ponekad ispušta i neartikulirane zvukove.

Dječak je o odlasku u Disney World maštao mjesecima. No, sve je krenulo u krivom smjeru kada se Brody, nakon dugog čekanja u redu kako bi upoznao Snjeguljicu, umorio i doživio slom. Njegova mama nije mogla ni sanjati kako će se u toj, nimalo ugodnoj, situaciji snaći djevojka zaposlena kao animatorica koja se skrivala iza kostima Snjeguljice.

"Plakao je, a Snjeguljica je bila predivna. Ljubila ga je i grlila. Ležao je na njezinom krilu i plakao. Onda ga je povela u šetnju i odvojila od ljudi. Bila je nevjerojatna. Držala ga je za ruku, plesala s njim i sjedili su zajedno na klupici. Bila je pravi anđeo. Bila je čarobna i moja obitelj joj je zauvijek zahvalna", napisala je u svojoj emotivnoj objavi ova oduševljena mama te je podijelila nekoliko fotografija dječaka sa Snjeguljicom.

Lauren je istaknula kako bi željela osobno zahvaliti djevojci koja se tako odnosila prema njenom sinu, ali da nije uspjela doći do njenog kontakta te je zamolila korisnike Facebooka da joj pomognu u tome.

Objava je stigla i do osobe koja je snimila njihov ples.

Laurenina objava podijeljena je više od 103 tisuće puta, a ima i oko 31 tisuće komentara pa je samo pitanje trenutka kada će doći i do djevojke koja svojim ponašanjem vraća vjeru u ljude, ali i u magiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.