Tatin video otkrio surovu realnost majčinstva, ali ovakve komentare nije očekivao

Foto: Shutterstock

NAIZGLED običnom objavom iz dnevne sobe jedan tata uspio je ilustrirati male žrtve koje njegova supruga svaki dan podnosi kao mama. 35-godišnji Phil Mackenzie na TikTok profilu objavio je video svoje supruge Brodie koja je nedavno rodila njihovo treće dijete.

@leansquad1 Our super mom 😍🙏🏻 You can join my beginners Lean Reset Challenge now and start prioritizing yourself today!! Link in bio🙌🏻 #twinmom #workout #homeworkout #momlife #4under5 #momtok #parentingtips ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) - Fearless Motivation Instrumentals

''Danas sam zatekao svoju ženu kako vježba dok je naše novorođenče spavalo. Kuća nam je izgledala grozno. Trebalo je oprati suđe, rublje i milijun drugih stvari koje je osjećala da mora učiniti. Ipak, ne mogu biti ponosniji nego što jesam. Umjesto toga odlučila je uzeti samo malo vremena za sebe koje je itekako zaslužila. Nered i kućanski poslovi mogu sačekati, mentalno zdravlje je na prvom mjestu. Ona je naša supermama'', napisao je ispod snimke za koju su se mnogi korisnici TikToka složili da predstavlja surovu realnost majčinstva.

''Kao netko tko često zaboravlja brinuti o sebi, ovaj mi je video zapravo pomogao shvatiti da bih trebala odvojiti više vremena za sebe i svoje potrebe'', napisala je jedna mama. Ipak, bilo je i onih koji su ovog tatu osudili jer, umjesto da pomogne svojoj supruzi, on ju snima.

''A da joj pomogneš umjesto da si na mobitelu i snimaš nered koji bi ona navodno trebala pospremiti? Ovo je i tvoja kuća'', samo je jedan od komentara ljudi kojima se njegova objava nije svidjela.

Snimka je u kratkom vremenu postala viralna, a trenutno ima preko četiri milijuna pregleda.