Tiger Woods vraća se natjecanju u golfu igrajući turnir sa sinom: Uzbuđen i ponosan

TIGER WOODS se službeno vraća natjecanju nakon prometne nesreće koju je doživio ranije ove godine, a za svoj veliki povratak imat će posebnu pomoć na golf-terenu. U srijedu je Woods najavio da je uzbuđen što će na nadolazećem PNC prvenstvu igrati sa svojim 12-godišnjim sinom Charliejem.

PNC prvenstvo, ranije poznato kao Father/Son Challenge, jedinstveno je po tome što omogućuje bivšim pobjednicima Major Championshipa ili Players Championshipa da se natječu s članom svoje obitelji.

"Iako je ovo bila duga i izazovna godina, vrlo sam uzbuđen što ću je zatvoriti natječući se na @PNCchampionshipu sa svojim sinom Charliejem", napisao je Woods na Twitteru. "Igram kao tata i ne mogu biti uzbuđeniji i ponosniji."

Događaj će se održati od 16. do 19. prosinca

Ovo nije prvi put da Woods i Charlie igraju zajedno - natjecali su se i na prošlogodišnjem PNC-ju, gdje su oboje pokazali svoje impresivne vještine.

"Mislim da to riječi ne mogu opisati. Samo činjenica da smo uspjeli doživjeti ovo zajedničko iskustvo, Charlie i ja", rekao je Woods tada novinarima. "To su uspomene za cijeli život."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.