Viralna fotka učiteljice dokazuje da svi imaju teret u životima

OBJAVA učiteljice iz Oklahome postala je internetski hit. Naime, učiteljica Karen Wunderlick je prvi dan škole odlučila iskušati novu aktivnost.

“Probala sam aktivnost nazvanu ‘teret’. Pitala sam djecu što im znači imati teret i većinom su rekli da su to stvari koje bole, a nosite ih na ramenima”, pojasnila je Wunderlich.

Potom je svako dijete zamolila da na komad papira napiše što ga muči, zgužva ga i baci daleko u učionicu. Sve papire su stavili u vrećicu i objesili kraj vrata u učionici, ali prethodno je svatko morao pročitati što stoji na papiriću koji su nasumično izvukli iz vrećice.

“Čitali su na glas. Pitala sam ih tko je to napisao i želi li s drugima podijeliti priču. Bilo je tu suicidalnih stvari, roditelja koji su u zatvoru, droge u obitelji, ostavljene djece, smrtnih slučajeva, raka, uginulih kućnih ljubimaca i tako dalje”, dodala je učiteljica.

Vrećica je i dalje obješena kraj vrata kao podsjetnik učenicima da i druge osobe imaju teret u životima, a objava je i drugima podsjetnik. Djecu je važno učiti dobrobiti i empatiji jer nikad ne znate s kakvim se problemima drugi oko njih bore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.