Diorov novi J'adore L'Or pun je cvjetnih nota. Kreirao ga je Francis Kurkdjian

Foto: dior.com/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIOR ima novu varijaciju legendarnog parfema - J'adore Dior L'Or. Kreirao ga je poznati parfumer Francis Kurkdjian, francuski mozak iza mnogih značajnih mirisa, uključujući i one vlastite marke. Kurkdjian je podigao ovaj legendarni Diorov miris na višu razinu, a lansiran je ovaj tjedan.

J'adore nije novost. Radi se o mirisu starom 24 godine, čija je svaka varijacija uvijek bila smještena u jedinstvenu bocu sa suzom koju je Hervé Van der Straeten dizajnirao 1999.

U ovaj miris Kurkdjian je ugradio cvjetne note, nešto što bi se svidjelo gospodinu Dioru, koji je volio cvijeće. Prilikom preuzimanja ovog partnerstva Kurkdjian se, prenosi Forbes vodio riječima gospodina Diora: "Poštujte tradiciju i usudite se biti hrabri."

Charlize Theron zaštitno je lice J'adorea otkad je lansiran

"Christian Dior je govorio da njegovi modeli predstavljaju sve žene na svijetu", navodi Kurkdjian u svojim bilješkama. "Zahvaljujući netaknutoj čaroliji i snazi ​​J'adorea, usudio sam se zamisliti da ja, zauzvrat, preuzimam sve cvijeće na svijetu - sa svom odvažnošću, ekstravagancijom i strogošću koji su potpis duha Diora."

On u biti pomiče J'adore u L'Or de J'adore, dajući kultnom mirisu novu dubinu i novo značenje. Proporcije cvjetnih nota su narušene, čime se dobila nova misterija. Kurkdjian je poboljšao formulu te modernizirao cvjetni buket kako bi ga uzdigao.

Kako piše Vogue, L'Or je zaobljena, mekša verzija originala. Sva oštrina je orezana, a veličanstveni buket jasmina, ruže i ylang-ylanga, đurđice i ljubičice blista u jednoj bogatoj, glatkoj koncentraciji. Vjeran je izvornom J'Adoreu, ali izrazito drugačiji.

Glumica Charlize Theron zaštitno je lice J'adorea otkad je prvotno lansiran. L'Or je dostupan na svim prodajnim mjestima od ovog tjedna, a bočica od 50 ml košta 172 eura. Možete ga vidjeti ovdje

Pročitajte više