Točkasti uzorak viđat ćemo posvuda ovoga ljeta. Pronašli smo najljepše komade

Foto: mango.com/zara.com/zalando.hr/nextdirect.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TOČKASTI uzorak je bezvremenski klasik koji nikada neće izaći iz mode, a posebno dolazi do izražaja u proljetno-ljetnim modnim kombinacijama, što je odlično demonstrirala Severina u upečatljivom Dolce & Gabbana setu.

Iako se točkice nose tijekom cijele godine i izgledaju sjajno u gotovo svakoj kombinaciji, ovaj uzorak ljeti mami pažnju na lepršavim suknjama, haljinama i laganim košuljama. Bilo da su velike ili male, točkice donose poseban šarm.

Ovaj uzorak, osim što je odraz retro estetike, predstavlja svestrani element koji može osvježiti bilo koji stajling. Stalno prisutan, kako u uličnoj modi tako i u visokoj, točkasti motiv cijeni se zbog sposobnosti da svakom outfitu doda dinamiku i vedrinu.

Uz točkaste komade najbolje idu oni jednostavni

Ako vam se sviđaju točkasti komadi, ali se bojite da će kombinacija biti prenapadna, važno je paziti s čime ih kombinirate. Da bi točkasta kombinacija bila uravnotežena, najbolje ju je kombinirati s jednostavnim komadima.

Na primjer, točkasta crno-bijela haljina izgledat će elegantno uz crne cipele s visokom petom i diskretnim nakitom. Također, točkasta bluza može se nositi uz klasične traperice i jednostavne balerinke za ležeran, ali dotjeran izgled.

Još jedan primjer je točkasta suknja kombinirana s bijelom majicom i bež sandalama. Ova kombinacija stvara svjež i moderan izgled, savršen za dnevne aktivnosti.

Ako i vi ovog ljeta želite zablistati u ponekom komadu s točkastim uzorkom, u nastavku smo izdvojili najljepše točkaste komade koje smo pronašli u trgovinama.

Bluza, 39.99 eura, Hlače, 69.99 eura, Mango
Haljina, 69.99 eura, Mango
Haljina, Zara, 29.95 eura
Haljina, Zara, 39.95 eura
Haljina, Zara, 29.95 eura
Haljina, Lipsy, Next, 84 eura
Haljina, Reiss, Next, 336 eura
Haljina, Another Sunday, Next, 75 eura
Haljina, Bershka, Zalando, 29.99 eura
Top, Stradivarius, Zalando, 19.99 eura
Suknja, Only, Zalando, cijena na sniženju je 32.95 eura
Haljina, HotSquash, Zalando, cijena na sniženju je 170 eura
Torba, Desigual, Zalando, cijena na sniženju je 44.98 eura
Bluza, Taranko, Zalando, 105 eura

Pročitajte više