Njemački proizvođač satova dokazao da ozbiljno i zaigrano doista idu skupa

Foto: plein.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NJEMAČKI modni dizajner Philipp Plein udružio se s Timex Luxuryjem, a rezultat su brojni satovi od kojih se posebno ističu oni u kojima je brojčanik okružen duginim bojama. Najviše pozornosti svakako privlači muški $keleton Royal Automatic koji donosi često zanemarene boje u popularan muški modni detalj.

Oštri rubovi i zaigrani kristali

Sat je širok 46 mm, a vodootporan je do 50 metara. Kućište sata je čelično, a brojčanik štiti mineralno staklo. Čak 56 zaigranih kristala u duginim bojama unose potreban kontrast oštrim rubovima i na prvi pogled vrlo ozbiljnom izgledu.

$keleton Royal Automatic ima mehanički mehanizam. U pitanju je japanski automatski mehanizam NH70A, koji radi na 3Hz s rezervom snage od oko dva dana. $keleton Royal Automatic je opremljen udobnom narukvicom od crnog silikona.

Sat je dostupan u tri kombinacije boja: crno-zlatnoj, crno-srebrnoj i potpuno crnoj, no bez kristalića u duginim bojama. $keleton Royal Automatic je dostupan po cijeni od 740 eura, a više možete doznati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.