Sol de Janeiro lansirao novu parfemsku maglicu. Ljudi pišu: Najbolji miris na svijetu

Foto: lookfantastic.com/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SOL de Janeiro brend je oda ljetu, inspiriran osjećajem sunca na koži i brazilskim pijeskom. Najpoznatiji je po svojem originalnom mirisu Cheirosa 62, brazilske Bum Bum kreme. Međutim Sol de Janeiro neprestano širi svoju liniju proizvoda, nudeći i druge mirise koji vrijedi isprobati. Ovo ljeto lansirali su Cheirosa 48 Body Mist, miris koji evocira luksuzni odmor u Riju.

Dočarava osjećaj prvog dana odmora

Miris je zamišljen da dočara osjećaj prvog dana odmora: raspakirali ste se, obukli kupaći kostim i spremni ste za plažu i voćni koktel.

Dolazi u žarko ružičastoj bočici, a miris kombinira note guave, kokosove vode, orhideje, mošusa i bogate vanilije. Kao i svi Sol de Janeiro mirisi, Cheirosa 48 ima snažan gurmanski karakter. Parfumer Jérôme Epinette objašnjava da je koristio note limuna i ružičastog papra, uz cvjetne note i gurmansku pozadinu šećerne vune, vanilije i mošusa, kako bi stvorio pravi duh sretnog odmora.

Sol de Janeiro LF Exclusive Cheirosa 48 Perfume Mist 90ml, 27.95 eura

Korisnici su na društvenim mrežama s oduševljenjem dijelili svoje dojmove. "Jedan od najboljih parfema na cijelom svijetu", "Kupila sam ga danas, miriše božanstveno", "Miriše savršeno", "Dodano u košaricu" "Nikad ne razočarate", "Moj novi miris", neki su od komentara ispod objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.