U Lidlu smo pronašli ventilator sličan Dysonovom modelu. Brojni kupci ga preporučuju

Foto: lidl.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETNE vrućine su pred vratima, a s njima i potraga za najboljim načinom rashlađivanja. Ako tražite učinkovit ventilator koji će osvježiti vaš dom, imamo sjajne vijesti za vas.

U Lidlu smo pronašli ventilator koji ne samo da izgledom podsjeća na poznati Dysonov model već je i znatno povoljniji. Novi Lidlov Silvercrest ventilator kombinira elegantan dizajn s impresivnim značajkama koje će učiniti vaš život ugodnijim ovog ljeta.

Nudi izvrsnu kombinaciju cijene i kvalitete

Ovaj ventilator ne koristi rotore i nudi funkciju oscilacije u četiri stupnja, što osigurava ravnomjernu distribuciju zraka u prostoru. Jedna od ključnih prednosti ovog modela je ugrađeni tajmer koji vam omogućava da podesite vrijeme rada do osam sati, idealno za noćno hlađenje ili korištenje u radnom okruženju bez stalnog nadzora.

Iako možda nije opremljen svim naprednim funkcijama Dysonovog modela, Lidlov Silvercrest ventilator nudi izvrsnu kombinaciju cijene i kvalitete. 

Što kažu kupci?

Cijena Dysonovog ventilatora iznosi 399 eura, dok se Lidlov model prodaje po cijeni od 89.99 eura. Već od 27.6. moći ćete ga pronaći u Lidlovim trgovinama, a već sada je dostupan na policama nekih drugih europskih gradova.

Na nizozemskoj Lidl web-stranici pronašli smo brojne pozitivne recenzije, a 98% kupaca ga preporučuje. "Ventilator je iznenađujuće tih i ima mnogo opcija. Kvaliteta i mogućnosti su me ugodno iznenadile. Preporučujem ga", "Jako sam zadovoljan, radi odlično", "Povoljna cijena, a super kvaliteta", samo su neke od recenzija s pet zvjezdica. Možete ga vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.