Otkrila kako na Sheinu naći komade koji sliče Zarinim, pišu joj: Hvala ti

Screenshot/Foto: TikTok/shein.com/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIJE tajna da se na Sheinu mogu pronaći komadi vrlo slični onima iz popularnih high-street trgovina, često po znatno nižim cijenama - ponekad čak i za upola manju cifru. Jedna korisnica TikToka nedavno je na ovoj platformi otkrila zanimljiv trik kako najlakše pronaći komade slične onima iz Zare na stranici ovog kineskog trgovca brze mode.

@glutenousglob No, idk the quality, someone let us know! 😍 #zara #sheinshops #sheinmarketplace #marketingtips #fastfashionisbadimsorryimpoor ♬ Nasty - Tinashe

Da biste otkrili komade slične Zarinima, posjetite Marketplace na Sheinovoj web stranici ili u aplikaciji i ukucajte Maija. Ovaj brend, prema tiktokerici Emiley, nudi izvrsne dupliće Zarinog asortimana. Nakon toga možete istražiti cjelokupnu ponudu tog brenda posjećivanjem njihove stranice.

U komentarima se nanizalo i drugih preporuka

Mnogi su joj zahvalili u komentarima, dok su drugi korisnici podijelili svoja otkrića o drugim brendovima na Sheinu koji također nude slične komade kao poznati high-street brendovi.

"Hvala ti", "Moji favoriti sa Sheina koji podsjećaju na Zara, Mango i H&M su Maija, Anewsta, Ontre, Motf, Westfade, Dazy i BIZwear", "Još jedan dobar brend je Musera, podsjeća na Zaru i H&M", "Pogledajte i Motf, kvaliteta je odlična", "Musera i Prive imaju neke lijepe komade slične Zarinima."

Pregledali smo ponudu svih gorespomenutih brendova na Sheinu i izdvojili nekoliko trenutno vrlo popularnih ljetnih komada najsličnijih Zarinima, a po nižoj cijeni. Možete ih vidjeti u nastavku. 

Lijevo: Zara haljina (29.95 eura) / Desno: Shein haljina (11 eura)
Lijevo: Zara top (cijena na sniženju 12.99 eura) / Desno: Shein top (7 eura)
Lijevo: Zara haljina (25.95 eura) / Desno: Shein haljina (cijena na sniženju 8 eura)
Lijevo: Zara prsluk (25.95 eura) / Desno: Shein prsluk (13 eura)
Lijevo: Zara hlače (49.95 eura) / Desno: Shein hlače (13 eura)
Lijevo: Zara haljina (39.95 eura) / Desno: Shein haljina (14 eura)
Lijevo: Zara suknja (59.95 eura) / Desno: Shein set (18 eura)
Lijevo: Zara haljina (22.95 eura) / Desno: Shein haljina (12 eura)

Da vam bude lakše pronaći ove brendove na Sheinu polinkali smo ih sve ispod:

  • Maija
  • Musera
  • Motf
  • Anewsta
  • Ontre
  • Westfade
  • Dazy
  • BIZwear
  • Prive
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.