Poznate osobe obožavaju ovaj kozmetički proizvod. Evo zašto

Screenshot/Foto: TikTok/selfridges.com/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETI mnogi biraju laganu šminku, a u njihovoj kozmetičkoj torbici najčešće se nalaze tonirane hidratantne kreme, tekuća ili kremasta rumenila te bronzeri, koji su ključni za postizanje osunčanog izgleda, naglašavanje kontura lica i čak osjenčavanje očiju.

Izbor pravog bronzera može biti izazovan s obzirom na široku ponudu na tržištu. No preporuke slavnih osoba često mogu poslužiti kao izvrstan vodič, posebno kada su u pitanju proizvodi koji imaju dvostruku svrhu. Jedan takav proizvod je kremasti bronzer marke Tom Ford, koji je zahvaljujući svojoj kvaliteti i višestrukoj funkcionalnosti postao omiljen među poznatima.

Rita Ora: Jednostavno je fenomenalan

Prema portalu Who What Wear, Sabrina Carpenter je još 2022. godine demonstrirala kako koristi ovaj bronzer za definiranje svojih jagodičnih kostiju.

@sabrinacarpenter

makeup your mindddddd

♬ Read your Mind - Sabrina Carpenter

Prije samo dva tjedna Rita Ora je za Harper's Bazaar otkrila da u svojoj kozmetičkoj torbici uvijek ima Tom Fordov duo bronzer i highlighter.

Rita je naglasila svoju dugogodišnju odanost tom proizvodu, izjavivši: "Ovaj proizvod nikada neću zamijeniti jer mi omogućava da kompletno našminkam lice. S njim mogu konturirati i isticati dijelove lica, šminkati usne i oči. Jednostavno je fenomenalan."

Također, Hailey Bieber je nedavno pokazala kako koristi isti bronzer u svom najnovijem makeup tutorijalu na TikToku, dodatno potvrđujući njegovu popularnost i kvalitetu.

@haileybieber

shortcake vibes all summer long 🍰

♬ pink and white frank ocean - sped up sounds

Može se koristiti kao bronzer, za konturiranje i kao highlighter

Tom Ford Shade and Illuminate Contour Duo dostupan je u četiri nijanse i ima kremastu formulu obogaćenu hidratantnim biljnim uljima. Zahvaljujući laganoj formuli, proizvod se besprijekorno stapa s kožom. Kako i samo ime sugerira, u ovom duo pakiranju nalazi se tamnija nijansa za konturiranje ili korištenje kao bronzera te svjetlija nijansa koja se koristi kao highlighter.

Tom Ford Shade and Illuminate Contour Duo, Selfridges, 106 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.