Držač za ključeve od LEGO kockica osvojio je društvene mreže. Evo kako ga napraviti

Foto/Screenshot: TikTok/ikea.com/lstore.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste mislili da ste već vidjeli sve moguće kreativne načine korištenja LEGO kockica, vrijeme je da razmislite ponovno. Jedan TikTok korisnik uspio je zaluditi internet svojim jednostavnim, ali genijalnim projektom – držačem za ključeve od LEGO kockica. 

TikTok profil @craftycraftsdiy podijelio je video u kojem detaljno pokazuje kako izraditi ovaj držač za ključeve. Za to će vam trebati okvir za slike, LEGO podloga za gradnju i nekoliko LEGO privjesaka. Proces izrade je jednostavan i može ga slijediti svatko, bez obzira na prethodno iskustvo u DIY projektima.

@craftycraftsdiy How to make LEGO Key Holder 🏡 The key to any home, is a LEGO key holder 🔑 #lego #legofan #legominifigures #legohouse #keychain #legocollection #YESlego #legokeychain #legophoto #legolife #legogram #legoideas #legobricks #legofriends #legoreels ♬ sonido original - GT.Sebas

Koristio je bijeli SANNAHED okvir za slike iz IKEA-e dimenzija 25x25 cm, koji je dostupan po cijeni od 5.99 eura, LEGO podlogu za gradnju koja se može naći na njihovom web shopu po cijeni od 8.99 eura te LEGO privjeske koji su također dostupni u LEGO trgovinama.

Okvir, 5.99 eura
LEGO podloga, 8.99 eura
Privjesak za ključeve kockaStormtrooper, 5.99 eura

Ovaj jednostavan projekt prikupio je preko 15.7 milijuna pregleda, a mnogi su ostali oduševljeni ovom idejom. "Ovo je precool ideja", "Odlična ideja", "Moram ovo probati", samo su neki od komentara na TikTok videu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.