Za ovaj brend vjerojatno niste ni čuli, a poznate osobe ga obožavaju

Foto: Profimedia/shopdoen.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZA ovaj brend vjerojatno niste čuli, no mnoge slavne osobe i modni influenceri ljeti luduju za njegovim haljinama, a u ostatku godine i za drugim komadima. Riječ je o brendu Dôen, koji su 2016. godine u Santa Barbari osnovale sestre Margaret i Katherine Kleveland.

Sestre su godinama radile u modnoj industriji i, inspirirane svojim iskustvom te nedostatkom ženskog vodstva u modnim brendovima, odlučile su stvoriti Dôen - brend koji slavi ženstvenost, zajednicu i održivost. Kolekcije su inspirirane pejzažima iz mladosti sestara Kleveland i dizajnirane su da traju generacijama, odražavajući bezvremensku ženstvenost.

"Dôen postoji kako bi istaknuo i slavio vezu među ženama, našim prijateljicama, kolegicama i svima onima koji biraju živjeti svoje živote u našim kreacijama. Svaka kolekcija je dizajnirana tako da naglasi ljepotu i najjednostavnijih i najtransformativnijih životnih trenutaka te nudi osnažujuću i pristupačnu opciju za našu zajednicu - za godine koje dolaze", napisale su sestre na službenoj stranici. 

Lista slavnih osoba u komadima brenda je poduža

Brend je vrlo brzo stekao brojne obožavatelje, od običnih ljudi do modnih influencera i poznatih osoba, uključujući Camilu Morrone, Cindy Crawford, Ellu Fanning, Jennu Dewan, Lily Aldridge, Kaiu Gerber, Selenu Gomez, Sofiju Richie Grainge, Kylie Jenner, Dakotu Johnson i Taylor Swift.

Dakota Johnson, čija modna izdanja u posljednje vrijeme pune stupce poznatih modnih časopisa, nedavno je viđena u nježno žutoj haljini brenda na setu filma Materialist u New Yorku. Camila Morrone odjenula je bijelu haljinu s crnim detaljima za izlazak u Parizu. Lily Aldridge odlučila se za točkastu haljinu. Lista slavnih osoba u njihovim komadima je poduža.

U ovim su haljinama prošetale poznate osobe

Iako se njihove haljine najviše ističu tijekom ljetnih mjeseci, gotovo svi komadi ovog brenda jednako su popularni. U nastavku smo izdvojili neke od divnih ljetnih haljina koje su trenutno dostupne. Naime, njihovi se komadi često brzo rasprodaju nakon što poznate osobe u njima prošetaju.

Haljina Nevara, cijena na sniženju je 537 eura
Haljina Jessica, cijena na sniženju je 438 eura
Haljina Ramona, cijena na sniženju je 598 eura
Haljina Quinn, 288 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.