Evo zašto bi svatko trebao imati ovu posudu za maslac

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MASLAC, omiljeni mliječni proizvod bogat okusom i kremastom teksturom, neizostavan je dio mnogih kuhinja. Mnogi ga vole jednostavno namazati na svjež kruh, dok ga brojni recepti zahtijevaju u omekšanom stanju. Međutim kada se maslac čuva u hladnjaku, postaje tvrd i potrebno je čekati da omekša prije upotrebe. Rješenje za ovaj problem je posuda u obliku zvona, poznata kao Butter Bell.

Butter Bell omogućuje maslacu da ostane svjež i maziv na sobnoj temperaturi, uvijek spreman za upotrebu bez potrebe za dugotrajnim čekanjem. Ovaj praktičan dodatak kuhinji ne samo da čuva maslac u savršenoj konzistenciji već unosi i dašak elegancije i francuske atmosfere u svaki dom.

Na TikToku ova posuda je hit, a videi u kojima korisnici prikazuju kako je koriste broje milijunske preglede. Tiktokerica Lindsey Eats pokazala je kako je koristi, a njezin video prikupio je preko sedam milijuna pregleda.

@lindseyeatsla This is how I always have softened butter! 🧈 #butterbell #butterbellcrock ♬ original sound - Lindsey Eats

Kako se koristi?

Butter Bell je keramička ili porculanska posuda dizajnirana za čuvanje maslaca na sobnoj temperaturi, omogućujući da uvijek bude mekan i maziv. Kao što je Lindsey u svom videu pokazala, omekšani maslac se utisne u gornju posudu u obliku zvona. Važno je dobro napuniti posudu kako bi se uklonili svi zračni džepovi.

Potom se donja posuda napuni hladnom vodom do određene visine. Ova voda služi kao prirodna barijera protiv ulaska zraka i bakterija, održavajući maslac svježim. Nakon toga, gornja posuda s maslacem postavi se u donju tako da zvono bude uronjeno u vodu. Voda stvara hermetički pečat koji sprječava pristup zraku. Važno je vodu mijenjati svakih nekoliko dana.

Butter Bell je savršen izbor za one koji žele uživati u uvijek mazivom maslacu, bez brige o čekanju da omekša nakon što se izvadi iz hladnjaka. Ova jednostavna, ali učinkovita posuda omogućuje da se maslac čuva na sobnoj temperaturi, spreman za trenutnu upotrebu. Uz to, šik je dodatak svakoj kuhinji.

Francuska posuda za maslac, Amazon, 24.99 eura
Posuda za maslac, Amazon, 36.65 eura
Posuda za maslac, Amazon, 23.99 eura
Posuda za maslac, Temu, 12.54 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.