Dragulji na očima Taylor Swift obaraju s nogu. Evo kako ih nositi

Foto: Profimedia/dm.hr/urbandecay.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TAYLOR Swift je nedavno nastupila u Londonu u sklopu Eras turneje, a privukla je pozornost očima ukrašenima draguljima. Njezina se šminka posebno dobro vidjela na slici s njezinim dečkom, igračem američkog nogometa Travisom Kelceom, te princem Williamom i njegovom djecom - princem Georgeom i princezom Charlotte - koji su prisustvovali koncertu povodom proslave Williamovog 42. rođendana.

Jednostavan, a upečatljiv izgled

Na fotografiji se jasno vidi kako uz svoj prepoznatljivi crveni ruž i crni tuš za oči nosi još jedan detalj, a to je mnoštvo šljokica na očima. Šminka je ovo savršena za koncerte, festivale i proslave.

Kako biste i vi nosili ovakvu šminku na očima, trebat će vam dva jednostavna proizvoda. Točnije, crni i tuš za oči sa šljokicama. Za dodatni efekt dodajte i samoljepljive kozmetičke dragulje. Nakon što nanesete crni tuš za oči i pustite ga da se osuši, dodajte ili šljokičasti tuš za oči ili kozmetičke dragulje. I to je sve.

Essence Lash Princess tuš za oči, dm, 3.10 eura
Urban Decay Moondust tuš za oči Midnight Cowboy, Lijepa.hr, 35.30 eura
Kozmetički dragulji, Amazon, 5.89 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.