Gigi Hadid koristi ovo rumenilo za savršen ljetni izgled, košta 11 eura

Foto: Profimedia/Shutterstock/Instagram/maybelline.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MANEKENKA Gigi Hadid je tijekom vikenda objavila fotografije na svom Instagram profilu na kojima je pokazala svoj jednostavan ljetni make-up look i otkrila ključan proizvod koji je koristila. Na fotkama je se može vidjeti vani na suncu, a pored bazena. 

Njezina bob frizura je opuštena, blago valovita i izgleda kao da je osušena na suncu. Gigi je uskladila frizuru s jednako ležernim, ali privlačnim make-up izgledom. Njena koža izgleda svježe i prirodno preplanulo, oči su bez šminke, obrve su uredno počešljane, a na usnama nosi sjajilo. Ipak, rumenilo na obrazima je ono što se posebno ističe. 

Koristila je tri nijanse Maybelline Sunkisser rumenila

Hadid je koristila savršenu mješavinu ružičastih, breskvastih i brončanih tonova kako bi stvorila idealno ljetno rumenilo. Podijelila je da je za postizanje tog izgleda pomiješala tri nijanse. "Samo dodajte Sunkisser @maybelline - savršeno ljetno rumenilo", napisala je manekenka ispod objave, naglasivši da je riječ o plaćenom partnerstvu s brendom.

No unatoč tome, rumenilo doista izgleda prekrasno, a otkrila je da je koristila sljedeće tri nijanse - Blazing Blush, City Sizzle i Electric Bronze. Jedno ovo rumenilo košta između 11 do 12 eura, što je relativno pristupačna cijena. 

Gigi je čak i pokazala kako ih je nanijela, tako se na drugoj fotki može vidjeti da je stavila po nekoliko točkica svake nijanse visoko na obraze i potom ih pomiješala. Pretpostavljamo da je kistom izblendala sve te točkice, a prema sljepoočnicama kako bi dobila prirodan, ujednačen završni izgled. 

Klikom na proizvod bit ćete preusmjereni u trgovinu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.