Najtraženije dizajnerske tenisice sada imaju povoljniji high street duplić

Foto: Instagram/miumiu.com/stradivarius.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MODNI svijet ponovo dokazuje da trendovi s modnih pista brzo pronalaze put do ulica, i to u cjenovno pristupačnijim verzijama. Ovog puta riječ je o jednom od najpopularnijih modela tenisica sezone.

Prema izvješću Lyst Indexa za 2024. godinu, Miu Miu se istaknuo kao vodeći brend u prvom tromjesečju, a njihov model tenisica New Balance 530SL bio je jedan od najtraženijih artikala.

Popularnost ovih tenisica počela je u listopadu 2023. tijekom revije za proljeće/ljeto 2024., kada je Miuccia Prada predstavila redizajnirani model tenisica New Balance 530 s potpisom svog mlađeg brenda Miu Miu.

Miu Miu x New Balance 530 SL, 850 eura

High street brend Stradivarius predstavio je svoju verziju kožnih retro tenisica

Ove tenisice brzo su postale must-have komad u ormarima modnih entuzijasta diljem svijeta. Međutim, s obzirom na visoku cijenu dizajnerskih modela, mnogi su čekali priliku da ovaj trend usvoje na pristupačniji način.

I evo dobre vijesti za ljubitelje mode koji žele malo uštedjeti - high street brend Stradivarius predstavio je svoju verziju kožnih retro tenisica koje izgledom podsjećaju na popularni model Miu Miu x New Balance, ali po znatno pristupačnijoj cijeni.

Cijena ovih tenisica iznosi 35.99 eura, a možete ih vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.