Oduševile su nas balerinke kakve nosi Katie Holmes. Pronašli smo ih

Foto: Profimedia/nordstrom.com/massimodutti.com/reserved.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN od razloga što nas oduševljava stil Katie Holmes je taj što nije sklona slijepo pratiti trendove i nositi hit komade bez obzira na to pristaju li joj ili ne. Umjesto toga, ona se oslanja na klasične komade koji nisu podložni trendovima i za koje već zna da joj dobro stoje.

Srebrne balerinke pristaju uz sve

Ove jeseni posebno voli nositi balerinke, a pozornost su nam privukle Franco Sarto Mary Jane srebrne balerinke, koje je nosila uz jednostavne traperice, prozirnu čipkastu bluzu i mini torbicu.

Franco Sarto relativno je povoljan brend, a Katie je više puta viđena kako nosi njihovu obuću. Njihove je komade moguće naručiti s američkog Nordstroma.

Franco Sarto balerinke, Nordstrom, cijena je 110.25 eura

Pronašli smo i slične balerinke u našim trgovinama. Ove Massimo Dutti balerinke izrađene su od prave kože i poliamidnog vlakna, a imaju fleksibilnu tabanicu za veću udobnost.

Balerinke s kopčom, Massimo Dutti, cijena je 79.95 eura

U Reservedu smo pronašli balerinke s fleksibilnim remenčićem i mašnicom, a na Zalandu klasične Mary Jane balerinke brenda Anna Field. Oba se komada trenutno mogu kupiti po sniženoj cijeni. 

Srebrne balerinke, Reserved, cijena na sniženju je 10.99 eura
Anna Field balerinke, Zalando, cijena na sniženju je 29.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.