Novi parfem Francisa Kurkdjiana trenutno je najpoželjniji miris na tržištu

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FRANCIS Kurkdjian, jedno od najcjenjenijih imena u svijetu parfema, poznat po svojem hitu Baccarat Rouge 540, ponovno oživljava svoja dva klasika. APOM Pour Homme i APOM Pour Femme sada su dostupni u novom uniseks izdanju koje spaja najbolje osobine oba originala predstavljenih 2009. godine.

Novi parfem, APOM (skraćenica za A Part of Me), vraća se s prepoznatljivim notama iz starih verzija. Sadrži cvijet naranče i lavandu, dok baza od jantara dodaje toplinu i dubinu. No, APOM ne staje na poznatim notama. Dodatak nerolija unosi svježinu dok bijeli mošus i ylang-ylang dodaju složenost i sofisticiranost.

Na početku je miris bogat cvjetnim tonovima, a kasnije se razvija u umirujuću bazu od vanilije i jantara. Ova baza je slatka, ali ne previše jaka, pa ostavlja nježan dojam. Kurkdjian kaže da "miris oživljava na koži", što znači da se mijenja i prilagođava tijekom dana.

Ako ste ljubitelj teških, muških nota poput kože, cedra i pačulija, možda vam ovaj miris neće biti prvi izbor. Međutim, ako tražite neki svježi i topli parfem za jesen, APOM je odličan izbor.

Ovaj miris već je privukao pažnju na društvenim mrežama i brzo se našao na popisima želja mnogih ljubitelja parfema. "Jedva ga čekam nabaviti", "Ovaj čovjek ne može pogriješiti", "Ovo će biti moje sljedeći tjedan", "Mogu samo zamisliti kako divno miriše", "Moram ga isprobati", pisali su na društvenim mrežama.

Parfem je dostupan u bočicama od 30 ml, 70 ml i 200 ml, s cijenama od 115 eura, 185 eura i 365 eura. Možete ga vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.