Torba sa zakovicama iz Stradivariusa već je dva puta rasprodana, no stiže još zaliha

Foto/Screenshot: TikTok/stradivarius.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POSLJEDNJIH tjedana, društvene mreže preplavila je "portugalska torba" - novi must-have modni dodatak koji je postao hit na TikToku. Ovaj kožni tote model, s prepoznatljivim širokim ručkama i metalnim zakovicama kreirao je brend Dotthz Bags.

@scandivv outfit of the slay! portuguese girl summer with this bag #portuguesebag #redbelt #rednail #redbag #outfitoftheslay #studbag ♬ original sound - lea!!

Popularnost originalnog modela, nazvanog Valerie, potaknula je i druge modne brendove da kreiraju svoje verzije. Među njima se posebno istaknuo Stradivarius, koji je nedavno lansirao svoju interpretaciju hit torbe.

@paulacalz Portuguese bag 🪩 #studbag #viraltiktok #studdedbag #portuguesegirl #balibag #viralbag #bolsoviral #dupe #falltrends #outfitinspo ♬ Vogue (Edit) - Madonna
@carolinadiasilva obsessed with this baggggg #itgirl #viraltiktok #viralbag #girls #fashion #outfitinspo #autumnfashion ♬ original sound - Dalton Smiley
@cristi_mellado wow 🪩 ig cristi_mellado #bag #obsessed #stradivarius #viral #paratii #viralbag #tachuelas #fashion #haul #stradivariushaul #fyp #trendy #bags #youneed #aesthetics ♬ original sound - lea!!

Rasprodala se u rekordnom roku

Stradivariusova verzija, koja vjerno prati estetiku originalnog dizajna, privukla je ogromnu pažnju zbog svog atraktivnog izgleda i pristupačne cijene od 35.99 eura. Kombinacija trendi dizajna i povoljne cijene pokazala se kao dobitna formula - torba je u rekordnom roku dva puta rasprodana.

Torba sa zakovicama, 35.99 eura

Za sve koji su propustili priliku da se domognu ove torbe imamo dobre vijesti. Na web stranici stoji da će uskoro stići nova zaliha ove tražene torbe. Međutim, s obzirom na dosadašnju potražnju, očekuje se da će i nova pošiljka brzo planuti.

Ako ne želite propustiti sljedeću priliku za kupnju, savjetujemo vam da se prijavite za obavijesti na Stradivariusovoj web stranici. Na taj način ćete među prvima saznati kada torba ponovno bude dostupna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.