Uskoro stižu dugoočekivane Gazelle Indoor tenisice u jesenskim tonovima

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON velikog uspjeha plave "San Juan" varijante ranije ove godine Bad Bunny i adidas nastavljaju svoju suradnju s još jednim uzbudljivim izdanjem Gazelle Indoor tenisica, koje će biti dostupne od 21. rujna. Ova nova verzija donosi prigušeniji i svakodnevni izgled, savršen za jesen, koristeći zemljane tonove i suptilne kontraste boja.

Plavu boju zamijenila je siva

Glavni dizajnerski detalji, poput asimetričnog vrha, ostaju isti, ali su sada obogaćeni sivim antilopom umjesto svjetloplave boje s prethodnog modela. Tenisice imaju klasičan smeđi gumeni potplat, a na gornjem dijelu su otisnute riječi "adidas" i "Benito" (Bad Bunnyjevo pravo ime), što dodaje osobni pečat. Kombinacija bijele kožne baze, crnih detalja i prozirnog gumenog potplata daje tenisicama bezvremenski i elegantan izgled koji savršeno prati Bad Bunnyjev stil.

Zanimljivo je da je Bad Bunny još u veljači, tijekom snimanja za Interview Magazine, suptilno pokazao ovu novu boju tenisica. Fanovi su ih mogli uočiti na par fotki, što je samo pojačalo hype oko ovog izdanja.

Tenisice će biti dostupne preko adidasove web trgovine, aplikacije CONFIRMED i odabranih adidas Originals trgovina. Osim novog dizajna, ova suradnja donosi i lansiranje novog brenda "adidas 'Para Bad Bunny'", koji naglašava nastavak kreativnog partnerstva između globalnog brenda i poznatog glazbenika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.