Zaljubili smo se: Timberland predstavio nove ljubičaste 6-inch čizme

Foto: timberland.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIMBERLAND 6-inch čizme su legendarni model obuće koji je postao sinonim za izdržljivost, udobnost i stil. Prvotno su dizajnirane 1973. godine kao radne čizme, no s vremenom su postale modni klasik.

Izrađene su od kvalitetne vodootporne nubuk kože, s robusnim potplatom koji dobro prianja na raznim površinama. Čizme su poznate po čvrstoj konstrukciji sa šavovima i klasičnom dizajnu s prepoznatljivim šesterostrukim vezanjem.

Osim što su praktične za različite vremenske uvjete, Timberland 6-inch čizme su popularne i u modnim krugovima, jer se lako kombiniraju s različitim stilovima odjeće. Unutrašnjost je obložena mekanim materijalima kako bi se osigurala udobnost tijekom cijelog dana, a potplat je dizajniran kako bi pružio dodatnu amortizaciju.

Ovaj model čizama poznat je i po svojoj dugovječnosti, što ih čini odličnom investicijom za sve one koji traže kvalitetnu i izdržljivu obuću za svakodnevnu upotrebu, bez obzira na sezonu. Timberland redovito osvježava paletu boja, prilagođavajući je različitim prilikama, poput sezonskih kolekcija ili posebnih datuma, poput Valentinova.

Posebnu pažnju privukla je nova ljubičasta boja

Za novu sezonu, Timberland je predstavio nove boje u muškoj kolekciji 6-inch čizama, koje su sada dostupne u sljedećim nijansama: maslinasto zelena (Olive Nubuck), narančasta (Orange Full-Grain), bež (Wheat Full-Grain), smeđa (Brown Nubuck) i tamnoplava (Dark Blue Nubuck).

I ženska kolekcija je dobila osvježenje boje

U ženskoj kolekciji Stone Street 6-inch čizama predstavljene su dvije nove boje: tamnoplava (Dark Blue Nubuck) i ljubičasta (Dark Purple Nubuck). Ove boje savršeno nadopunjuju elegantniji i urbaniji izgled Stone Street modela, zadržavajući prepoznatljivu Timberland kvalitetu i izdržljivost.

Posebnu pažnju privukla je upravo ljubičasta boja, koja je postala jedan od najistaknutijih izbora sezone, zahvaljujući svom jedinstvenom i privlačnom izgledu.

Sve ove nove boje tek su se pojavile na službenoj Timberland američkoj stranici, a nadamo se da će uskoro stići i u naše trgovine. Ipak, ljubičaste Timberland čizme uspjeli smo pronaći na stranici Anthropologie, koja dostavlja i u Hrvatsku, ali treba imati na umu dodatne troškove carine i dostave. Pogledajte ih ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.