Omražene tenisice opet su veliki hit zahvaljujući suradnji s Converseom

Foto/Screenshot: isabelmarant.com/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ smo pisali kako se omražene Isabel Marant tenisice vraćaju u modu, a sada su doživjele pravi uspjeh zahvaljujući suradnji s Converseom. Isabel Marant i Converse su zajedno stvorili novu Chuck 70s kolekciju koja donosi novu verziju klasičnih Chuck 70 tenisica i potpuno novu siluetu, Chuck 70 Wedge.

Odmah su privukle pažnju na društvenim mrežama

Nova kolekcija dolazi u crnoj i bijeloj boji. Svi modeli su izrađeni od pohabanog pamuka i poliestera Jacquard. Bočne strane tenisica imaju Isabel Marant logotip, a vezice su ukrašene višebojnim mrljama.

Jedan od glavnih komada u kolekciji je Chuck 70 Wedge, koji košta 190 eura. Ima klinastu petu od 6.35 cm koja je skrivena unutar potplata. Chuck 70 High može se kupiti za 150 eura, dok Chuck 70 Low košta 140 eura.

Nije iznenađujuće što su ove tenisice odmah privukle pažnju na društvenim mrežama. Korisnici ih hvale u komentarima s izrazima poput "savršene", "naručene" i "10/10", što pokazuje koliko su oduševljeni novim dizajnom.

@fannymartadelle Styling my new babies @ISABEL MARANTX@Converse ♬ 2am In Central - ENNY
@samiabiche effortlessly chic et prête pour un dîner iconique avec mes nouvelles @Converse x @ISABEL MARANT ♬ original sound - Samia Kanaan
@clakovi old school but cooler @ISABEL MARANT x @Converse ♬ 90s Boom Bap Hip Hop - RockEagle

Kolekcija je već dostupna za kupnju na službenoj web stranici Isabel Marant te u odabranim fizičkim trgovinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.