"Vidjela sam da jedna cura to radi": Probate li hranu prije kupnje?

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUŠANJE hrane prije kupovine uvijek je aktualna tema. Nekima je to posve normalno, drugima je to nezamislivo, a nekima je to otkriće. Jedna je tiktokerica nedavno krenula s ovom praksom i pokrenula rasprave na svojem videu koji je prikupio gotovo 350.000 pregleda.

Mišljenja su podijeljena

Tiktokerica Alex (@justanotherfitchick) nekoć nije imala praksu kušanja hrane prije kupnje, no nedavno je počela: "Vidjela sam da jedna cura to radi i mislila sam kako je to genijalno."

S police je uzela paket žitarica koje su joj se činile ukusnima, pa je htjela uzeti dvije kutije. No prvo je otvorila jednu kutiju i kušala ih. Nisu joj se osobito svidjeli, stoga je uzela samo jedno pakiranje žitarica umjesto dva kako je namjeravala.

@justanotherfitchick honestly more of a folden grahams type beat but still not serving cookie butter :/ #cookiebutter #cereal #tastetest ♬ original sound - Alex

"Mislila sam da ćeš ih vratiti nakon otvaranja", "Sad znam zašto je moja kutija žitarica bila otvorena kad sam došla doma", "Bilo bi mi teško platiti nešto što mi se nije svidjelo" glase neki od komentara.

Pojedini komentatori su ovu praksu usporedili s krađom: "Prvo plati", "Ovo nije genijalno, ovo je krađa", "Zašto misliš da je u redu otvoriti i jesti nešto prije nego platiš", "Ako nisi odmah platila, to je krađa, bez obzira na namjeru".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.