H&M ima novu kolekciju. Ekstravagantne haljine privlače pažnju, pogledajte fotke

Foto: Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOVA H&M-ova kolekcija, koja u online trgovinu stiže sljedeći tjedan, futuristički spaja privlačne siluete i svemirsku paletu boja istražujući nejasne granice između naših online i offline života.

U kolekciji Innovation Metaverse Design Story za oko bi vam mogli zapeti neonsko žuta haljina sa steznikom i dramatičnom suknjom od tila, metalne sandale koje se previjaju spiralno do bedra ili predimenzionirana crna bomber jakna s perlama opuštenog kroja za muškarce. 

Dizajneri su inspiraciju za kolekciju crpili iz Metaversea i taktilne ljepote fizičkog svijeta, a osim istaknutog izgleda ženske i muške odjeće, novu kolekciju karakterizira i upečatljiv metalni nakit.

Nova kolekcija istražuje održivost

Nova H&M-ova kolekcija jedna je u nizu tematskih kolekcija posvećenih promicanju održivosti materijala, tehnologija i proizvodnih procesa. Zato nekoliko komada sadrži reciklirana poliesterska vlakna izrađena u potpunosti od stare odjeće i tekstilnog otpada koji se prikupljao u trgovinama. 

Uz to, neki su odjevni predmeti iz kolekcije krojeni bez otpada, a drugi od recikliranog poliestera izrađenog od plastičnih boca, od kojih su napravljene i reciklirane šljokice koje se pojavljuju na nekoliko haljina, tajica te sakou i suknji.

Kolekcija H&M Innovation Metaverse Design Story bit će u prodaji online na hm.com od srijede, 8. prosinca.

Pročitajte više