Kupila je razvikanu Polène torbu i razočarala se kvalitetom - nije jedina

Screenshot/Foto: TikTok/Reddit

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FRANCUSKI brend Polène, osnovan 2016. u Parizu, brzo je stekao popularnost zahvaljujući torbama minimalističkog dizajna i vrhunske izrade. Pokrenuli su ga Antoine, Mathieu i Elsa Mothay, braća i sestra, s idejom stvaranja luksuznog brenda koji nudi jednostavnost i kvalitetu po pristupačnoj cijeni.

Godinama je Polène bio omiljen među mnogima, osobito na društvenim mrežama, zbog svog elegantnog dizajna i visokih standarda izrade. Torbu brenda prošetala je i Kate Middleton, a pojavile su se i u seriji Emily in Paris. No u posljednje vrijeme sve su glasniji komentari da je kvaliteta njihovih torbi opala, osobito u proteklih godinu dana.

"Ljuta sam"

Tiktokerica Allie Chen nedavno je objavila video sa svojom Polène torbom, koju ima pet mjeseci i nosila ju je svega desetak puta, ali se, prema njezinim riječima, već raspada. Konkretno, ručke su se potrgale, a torba je izgubila oblik. "Ljuta sam", napisala je i navela da je kontaktirala brend.

@_alliechen i rlly thought my polene bag would last longer😔😠im so sad @polene_paris girl send me a new one #polene #poleneparis #polenebag #polenebagreview ♬ original sound - ALLIE CHEN 🍒🪩🍸🎱

"Torba košta 600 dolara", dodala je i zaključila: "Ne mislim da vrijedi te novce." Njezin video dosad je pregledan milijun puta i prikupio je mnoštvo komentara.

"Podignuli su cijene, a kvaliteta im je pala", "Koristim svoju Polène torbu gotovo dvije godine, nosim u njoj sve i još uvijek izgleda kao nova", "Nakon što su postali popularni, cijene su im porasle, a kvaliteta je pala. Starije kolekcije su bile bolje", "Imala sam isti problem, i to nakon dva nošenja. Kontaktirala sam ih i popravili su je."

Nije jedina koja se požalila na kvalitetu Polène torbi u posljednje vrijeme

Ova tiktokerica nije jedina koja je u posljednje vrijeme izrazila nezadovoljstvo kvalitetom torbi ovog brenda. Iako Polène torbe i dalje uživaju veliku popularnost i imaju brojne pobornike, sve više kupaca prijavljuje slične probleme sa svojim torbama, posebno nakon nedavnih kupnji.

Tako je jedna korisnica na Redditu pokrenula raspravu o istom problemu. Navodi da joj se remen potrgao na novoj torbi koju je imala manje od dva mjeseca. Obratila se korisničkoj službi, no ponudili su joj samo popravak, a ne povrat novca. Pitala je i druge jesu li se susreli s tim problemom.

"Već treća Polène torba s greškom koju sam primijetila u posljednje vrijeme", "Polène ne samo da je povisio cijene već je kvaliteta značajno pala - sve zbog popularnosti koju su stekli na TikToku!", "Kako se ovo uopće dogodi, baš razočaravajuće", neki su od komentara na njezinu objavu. 

"Pad kvalitete torbi Polène postao je poznat problem"

Na Redditu, u subkategoriji posvećenoj torbama, može se pronaći nekoliko objava u kojima korisnici preispituju kvalitetu Polène torbi, a većina ih je iz ove godine. Jedna korisnica izrazila je nezadovoljstvo torbom Polène koju je dobila na poklon za rođendan.

Nakon što ju je raspakirala, uočila je tri velike mrlje ljepila na prednjoj strani torbe. "Toliko sam se razočarala u kvalitetu", napisala je dodavši da je kontaktirala korisničku podršku.

Javili su se i drugi korisnici sa sličnim iskustvima. "Također sam imala mrlje od ljepila na jednoj od svojih Polène torbi. Vrlo razočaravajuće. Kontaktirala sam ih i ponudili su mi zamjenu", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Isto mi se dogodilo na mojoj Cyme torbi - velika mrlja na prednjoj strani, ali bila sam previše lijena da bih je vratila", "Pad kvalitete torbi Polène postao je poznat problem."

Čini se da se ove nekad popularne torbe, poznate po vrhunskoj kvaliteti, zaista suočavaju s padom standarda, što je razočaravajuće za mnoge kupce. Ipak, neki korisnici i dalje imaju pozitivna iskustva s Polène torbama, što sugerira da problemi možda nisu sveprisutni. Možemo se samo nadati da će brend poboljšati dosljednost u kvaliteti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.