Snimila isti video iPhoneom 13 Pro Max i iPhoneom 16 Pro. Pogledajte usporedbu

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLO je nešto malo više od mjesec dana otkako je Apple lansirao novu seriju iPhone 16 telefona. Mnogi kupci već neko vrijeme koriste nove uređaje, a recenzije pristižu svakodnevno. Dok su neki korisnici impresionirani novim modelima i značajkama, drugi nisu toliko oduševljeni.

Neki korisnici tvrde da ne primjećuju značajne razlike između iPhone telefona serija 13, 14, 15 i novih modela iz serije 16. Usporedbama često dominira iPhone 13 Pro Max, koji mnogi i dalje smatraju jednim od najboljih iPhonea dosad.

Usporedba kamera iPhonea 13 Pro Max i iPhonea 16 Pro

Tiktokerica Alexa Priego odlučila je usporediti kamere ta dva modela. Snimila je isti video koristeći iPhone 13 Pro Max i iPhone 16 Pro. "13 Pro Max mi je bio omiljen tako dugo, ali izgleda da ga je službeno zamijenio iPhone 16", napisala je u opisu videa.

@alexapbeauty Replying to @zahrasamiii iphone 13pro max vs iphone 16 pro 😳 13pro max was my baby for so long but it looks like it’s officially been replaced by the 16 🙈 #iphone16pro #iphone #iphonecomparison #iphone13promax #iphonecamera ♬ original sound - Alexa Priego

Mišljenja ispod videa bila su prilično podijeljena, a korisnici su se razdvojili u dva tabora - jedni su bili naklonjeni kameri, odnosno videu snimljenom na iPhoneu 16 Pro, dok su drugi preferirali snimku sa starijeg iPhonea 13 Pro Max.

"Snimka s iPhonea 16 izgleda prirodnije"

Korisnici koji su favorizirali iPhone 13 Pro Max bili su glasni u pohvalama za videosnimku s ovog uređaja. "Uvijek govorim da je iPhone 13 Pro Max najbolji iPhone ikada", napisao je jedan korisnik, a njegov je komentar prikupio više od tri tisuće lajkova i brojne odgovore u znak podrške.

"Meni je iPhone 13 Pro Max bolji za snimke", "13 Pro Max je ovo rasturio", "13 izgleda značajno bolje u ovom videu", bili su još neki od komentara onih koji su preferirali kvalitetu starijeg modela.

S druge strane, obožavatelji iPhonea 16 Pro nisu se ustručavali iznijeti svoje mišljenje o snimkama. "Nemojte me hejtati, ali snimka s iPhonea 16 Pro je bolja", napisala je jedna osoba, dok je druga dodala: "Snimka s iPhonea 16 izgleda prirodnije."

Jedna osoba bila je još odlučnija: "16 je bolji, definitivno", a čak se i tiktokerica Alexa, autorica videa, složila s ovim stavom, izabravši iPhone 16 Pro kao telefon koji isporučuje bolje videosnimke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.